Gezondheid Achel 1 oktober

Gezondheid Achel

1 oktober

Geachte klant/relatie,
Het is weer tijd voor een up-date omtrent de gezondheid van Achel. Afgelopen maandag heeft Achel een beenmergpunctie gehad. Dit is de eerste punctie na de transplantatie. Via deze punctie hopen wij te kunnen zien dat de transplantatie is aangeslagen en dat de donorcellen hun plek aan het veroveren zijn in het beenmerg van Achel.
Voor a.s. maandag staat er nog een CT-scan gepland. Doordat Achel medicijnen gebruikt die zijn nierfunctie aantasten, moet hij maandag voor en na de CT-scan een aantal uren doorgespoeld worden. De uitslag van de punctie en van de CT-scan verwachten wij maandag 10 oktober a.s.. Wachten op uitslagen is niet leuk en bovendien heel erg spannend.
Met Achel gaat het, naar omstandigheden, goed. Zijn gehoorapparaten zorgen voor een beter gehoor. Het werken doet hem goed. Hij blijft het alleen erg koud houden. Niets aan te doen…gewoon de winterjas aan.

Hartelijke groeten namens Achel,
Annemarie de Jong


Login Kramp - Online Onderdelen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
DEMO: academo | demo123

CombCut Kamsnijder

Actueel

KANGU190-ACTIE.jpg

Kramp online onderdelen

Met Kramp Online Onderdelen heeft u toegang tot bijna 500.000 onderdelen.

Gezocht: Monteur

Mechanisatiebedrijf A.C.A. de Jong is op zoek naar een (leerling) monteur/medewerker die het team wil versterken met onderhoud, reparaties en constructie aan land & tuinbouw machines, mobiele techniek en stalinrichting.

Shell LubeMatch

Op zoek naar de juiste olie voor uw machine? Gebruik Shell LubeMatch.

Volg ons op Facebook

Laatste nieuws

Onze merken