Winterbeurt 2020
 
ACA winterbeurt actie

Wintertijd, winterbeurt!

Als Massey Ferguson dealer begrijpen wij hoe belangrijk uw trekker voor u is. Stilstand in de drukke zomerperiode kunt u zich niet veroorloven. Daarom is het belangrijk om in de wintermaanden vast te stellen welk onderhoud de trekker nodig heeft om in het voorjaar weer op en top aan de start te kunnen staan.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw trekker weer helemaal klaar gemaakt voor een nieuw seizoen. Uiteraard wordt dit door geschoolde en gespecialiseerde Massey Ferguson monteurs gedaan. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Massey Ferguson onderdelen. Zo blijft uw Massey Ferguson ook een Massey Ferguson!

Bovendien ontvangt u bij aanmelding van uw trekker voor een winterbeurt voor 1 januari 2021 een leuk presentje naar keuze:
- 10% korting op onderdelen en materialen;
- 10% korting op arbeid;
- Een gratis ACA Massey Ferguson overall in uw maat of twee 5 tons spanbanden.
Bovenstaande actie geldt uitsluitend voor trekkers, korting is geldig tot 1 april. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met uw (hooibouw)machines en andere merken trekkers voor een winterbeurt. Ook uw gazonmaaier kunt u een winterbeurt geven. U ontvangt eveneens 10% korting op arbeid en onderdelen. Tevens kunnen wij uw gazonmaaier bij u ophalen en brengen hem na de beurt weer bij u terug voor het speciale tarief van €17,50.

Wij nodigen u van harte uit gebruik te maken van onze onderhoudsactie, zodat u ook in het nieuwe seizoen weer zorgeloos kunt vertrouwen op uw machinepark. Belt u ons voor een afspraak (0182-585858)? Uiteraard kunt u ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met vriendelijke groet,

Achel de Jong
Mechanisatiebedrijf A.C.A. de Jong

Winterbeurt inplannen