Vandaag
08:00 - 17:00

    

schouten_aca_slider.jpg
mf-samasz-header_1.jpg
thaler-cover.jpg
echo-tuinmachines-min.jpg
previous arrow
next arrow

Wij zijn op zoek naar een (leerling-)monteur/medewerker en/of (leerling-)constructie-medewerker die ons enthousiaste team wil komen versterken.
De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het uitvoeren van onderhoud en/of reparaties aan land- & tuinbouwmachines, constructiewerkzaamheden/machinebouw en stalinrichting. Deze werkzaamheden kunnen plaats vinden in onze goed uitgeruste ruime werkplaats of onderweg bij de klant.

Wij bieden een goed salaris passend bij scholing en/of ervaring. Schoolverlaters die als monteur/constructie-medewerker aan de slag willen en die een BBL-opleiding willen gaan doen, zijn van harte welkom. Er is ook voldoende ruimte om aan cursussen deel te nemen. Scholingskosten/Cursuskosten zullen door ons worden betaald.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem gerust contact op met Achel de Jong (06-53441710) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Login Kramp - Online Onderdelen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
DEMO: academo | demo123

SaMASZ wegbermmaaier

ACA de Jong wegbermmaaier

ACA Schuifas S 4.0 HD

Kramp online onderdelen

Met Kramp Online Onderdelen heeft u toegang tot bijna 500.000 onderdelen.

Gezocht: Monteur

Wij zijn op zoek naar een (leerling-)monteur/medewerker en/of (leerling-)constructie-medewerker die ons enthousiaste team wil komen versterken. Lees meer bij Nieuws.

Shell LubeMatch

Op zoek naar de juiste olie voor uw machine? Gebruik Shell LubeMatch.

Onze merken logo slideshow