Bezoek SaMASZ fabriek in Polen

Deze week ben ik met de importeur en meer collega dealers naar de SaMASZ fabriek in Oost Polen geweest. Fabriekshal is pas 1 jaar oud, compleet nieuw op locatie van 26 ha. De productie van maaiers, schudders, harken, klepelmaaiers en sneeuwschuiven is opgeschroefd naar 10.000 stuks per jaar. SaMASZ is klaar voor de toekomst met deze fabriek, ontwikkelingsafdeling, magazijn en hoofdkantoor.

Echt respect voor de gedreven en betrokken mensen die hard werken en echt vragen naar wat de klant verwacht van deze machines. Productie machines van stalen plaat tot en met zeer moderne poedercoating lakstraat, voor topkwaliteit afwerking van machines. Deze fabriek heeft echt indruk gemaakt! 

 
 
 
View the embedded image gallery online at:
https://acadejong.nl/nl/nieuws#sigProIdb968916ad8

Onlangs afgeleverd:

Nieuwe Seko Samurai 5, aan VOF Verhagen-Jong

Nieuwe Seko Sam-5 voermengwagen verkocht aan VOF Verhagen-de Jong, Beijersche. Ter vervanging van oude wagen hebben ze hetzelfde merk en type weer gekocht. 

 
 
 
View the embedded image gallery online at:
https://acadejong.nl/nl/nieuws#sigProId3ece19d3b2

Trots op de Boer - 16 oktober 2019

Afgelopen woensdag hebben we onze klanten vanuit de Krimpenerwaard ondersteund voor en tijdens de demonstratie. We hebben de catering bij aankomst van het centrale vertrekpunt op ons genomen. Er zijn 178 trekkers, shovels en verreikers vertrokken vanuit Stolwijk naar Den Haag. 

Wij waren er voor koffie en koek bij aankomst en we hebben lunchpakketten voor onderweg uitgereikt. We hebben mogen zien en ervaren dat er met veel samenhorigheid, gezelligheid en een gezamenlijk doel voor ogen werd opgetreden. U heeft zich laten horen en zien en wederom meegereden naar het Malieveld. 

En nu maar hopen dat het effect heeft, dat u mag blijven boeren en ondernemen naar eigen inzicht met een werkbare regelgeving. 
 

 
 

SaMASZ P8-890 Schudder Actie!

 

open dag kool

 

Wij staan 24 oktober op de open dag van familie Kool als leverancier van de GEA stalinrichting en frequentie geregelde stalventilatoren.