View the embedded image gallery online at:
https://acadejong.nl/nl/nieuws#sigProId9db634c519

Onlangs afgeleverd: Schouten TK25

Afgeleverd: Nieuwe Schouten TK25 greppelfrees aan VOF Verhagen - de Jong, Stolwijk 

 
 

SaMASZ Klepelmaaiers

Als maaispecialist biedt SaMASZ ook een mooi assortiment klepelmaaiers aan. De klepelmaaiers worden inmiddels ook volop ingezet voor het maaien van akkerranden en groenbemesters.

Bekijk hier de SaMASZ klepelmaaier catalogus
GRANIT ACA partnershop

Vanaf nu kunt u gemakkelijk GRANIT onderdelen bestellen via de online partnershop. Een groot assortiment aan onderdelen, de volgende dag thuisgeleverd tegen een scherpe prijs!

Met de gratis Granit app voor iOS en Android op uw smartphone kunt u zelfs gemakkelijk vanaf iedere locatie onderdelen bestellen.

Registreer voor de GRANIT ACA WEBSHOPRegistreer ACA GRANIT shop
Registreer ACA GRANIT shop
 
View the embedded image gallery online at:
https://acadejong.nl/nl/nieuws#sigProId4f4a9471ef

Onlangs afgeleverd: Thaler 2230-S minishovel

Onlangs afgeleverd aan Paardenpension de Veerstalhoeve te Gouderak: Nieuwe Thaler 2230-S minishovel, deze handige machine wordt voor allerlei klussen in en om het bedrijf gebruikt. 

 
 

Regel nu uw landbouwvoertuigen registratie

Voor het einde van dit jaar moeten 551.101 (land)bouwvoertuigen bij de RDW geregistreerd zijn. Tot nu toe is ca. 42% geregistreerd. De instantie roept eigenaren op om haast te maken met de registraties, omdat de RDW anders vreest dat er aan het eind van het jaar wachttijden zullen ontstaan en eigenaren niet op tijd kun kenteken zullen ontvangen. Neem contact met ons op voor kentekenplaten voor uw landbouwmachines! 📞 0182-585858

Lees volledig artikel op Boerderij.nl: https://www.boerderij.nl/rdw-registratie-landbouwvoertuigen-blijft-achter