Vandaag
Gesloten

    

pottingerMF.jpg

Mechanisatiebedrijf A.C.A. de Jong is gevestigd aan de Beijerscheweg 53 in Stolwijk. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de mechanisatie van de veeteelt-, akkerbouw- en loonbedrijven en de groensector door middel van verkoop, onderhoud en reparatie van tractoren, machines en machinebouw. Doordat wij een breed scala aan dealerschappen in ons beheer hebben, kunnen wij u altijd een passende machine, onderdeel of oplossing bieden. 

Wij zijn op zoek naar een (leerling-)monteur/medewerker en/of (leerling-)constructie-medewerker die ons enthousiaste team wil komen versterken. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het uitvoeren van onderhoud en/of reparaties aan land- & tuinbouwmachines, constructiewerkzaamheden/machinebouw en stalinrichting. Deze werkzaamheden kunnen plaats vinden in onze goed uitgeruste ruime werkplaats of onderweg bij de klant. Wij bieden een goed salaris passend bij scholing en/of ervaring. Schoolverlaters die als monteur/constructie-medewerker aan de slag willen en die een BBL-opleiding willen gaan doen, zijn van harte welkom. Er is ook voldoende ruimte om aan cursussen deel te nemen. Scholingskosten/Cursuskosten zullen door ons worden betaald.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem gerust contact op met Achel de Jong (06-53441710) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Logo_ACA_de_Jong_high_res.png

Nieuws