Vandaag
08:00 - 17:00

    

pottingerMF.jpg

Gezondheid Achel

20 augustus

Geachte klant/relatie,

We zijn weer een heel aantal weken verder. Het gaat - naar omstandigheden - goed met Achel. De hematoloog in het ziekenhuis is tevreden. Tot nu toe zijn er weinig complicaties en dat maakt het geheel voor Achel beter te dragen. De waarden in het bloed van Achel zijn goed. Het is uiteraard nog niet duidelijk of dat dit cellen van Matthijs zijn of toch van Achel. Een beenmergpunctie eind september moet daar uitsluitsel over geven.

Het grootste probleem waar Achel op dit moment tegenaan loopt, is zijn gehoor. Door de chemokuren heeft zijn gehoor een flinke optater gekregen. Daarbij is en blijft hij erg verkouden, waardoor er ook nog eens vocht achter zijn trommelvlies zit. Afgelopen week is Achel bij de KNO-arts geweest. De uitslagen zijn niet goed; Achel heeft links 67% gehoorverlies en rechts zelfs 83%. Dat is heel veel. Gisteren zijn we bij de audicien geweest. Alles is nu in werking gesteld om binnen korte tijd gehoorapparaten te krijgen. Wij hopen dat dit forse verbetering van zijn gehoor zal opleveren. Achel heeft tijdelijk een soort versterker gekregen om te kunnen verstaan.
Toch valt het niet altijd mee om iemand te verstaan (aan de telefoon). Schroom niet om te bellen...u zult hooguit uw vraag een paar keer moeten herhalen.

Een goed weekend gewenst.

Hartelijke groet namens Achel,
Annemarie de Jong


 

Nieuws