Vandaag
08:00 - 17:00

    

pottingerMF.jpg

Gezondheid Achel

8 oktober


Geachte klant/relatie,  

Afgelopen maandag kregen we onverwacht al de uitslagen van de beenmergpunctie binnen. In het beenmerg van Achel zijn op dit moment geen kwaadaardige B- en T-cellen meer te vinden. Wat een goed nieuws en wat zijn we daar dankvoor voor. Omdat we maandag de hele dag in het ziekenhuis waren i.v.m. het toedienen van vocht voor en na de CT-scan kwam de arts ons later op de dag nog eens opzoeken. Met nog meer goed nieuws. Het beenmerg van Achel bestaat uit meer dan 95% donorcellen. Het bloed bestaat uit 95% donorcellen en de afweercellen (T-cellen) zijn voor 73% van de donor.
Meer dan 95% is het hoogst haalbare en dus fantastisch nieuws. Die 73% moet nog hoger worden, maar voor nu ook een hele mooie score. Vooral ook omdat juist die T-cellen nog in de teugels gehouden worden door de afweeronderdrukkende medicijnen.
A.s. maandag krijgen we nog de uitslag van de CT-scan. Toch ook nog een spannend moment; in de hals van Achel zit ook nog een lymfoom en we hopen dat die kleiner is geworden. Achel is er nog lang niet, maar deze hele mooie uitslag hebben we toch maar mooi binnen. En daar zijn we, nogmaals, heel dankbaar voor.

Een fijn weekend gewenst.  

Hartelijke groet namens Achel,
Annemarie de Jong

Nieuws