Vandaag
08:00 - 17:00

    

pottingerMF.jpg

Schouten Greppelfrees Actie

Schouten TK 25 greppelfreesDe Ridder greppelfrezen zijn ontwikkeld om op een snelle en voor uw land structuurvriendelijke wijze overtollig water af te voeren. De werkingswijze berust op het principe van een freeswiel met messen en ruimers welke een tegenovergestelde draairichting heeft aan de rijrichting van de trekker. Zo freest de machine de grond, bagger, plantresten etc. voor zich uit en behoeft geen trekkracht geleverd te worden.

Het resultaat is geen insporing door de trekkerwielen en een keurig afgewerkte greppel een ragfijne verdeling van de uitgefreesde grond.

De Ridder TK25 is het meest verkochte model voor gebruik op alle mogelijke (boeren)bedrijven, welke het onderhoud van afwateringsgangen in eigen beheer willen houden.
Speciaal voor akkerbouwgewassen en rijen culturen kan de TK25 ook in verstekuitvoering geleverd worden.De machine wordt daarvoor voorzien van een verstekframe met aandrijfkast in oliebad. Ze kan dan op wens 75 cm naar rechts of naar links werken maar ook midden achter de trekker aangespannen worden.


Laat u adviseren:

Contact opnemen

Vraag naar de voorwaarden. 

Nieuws